Xbox One are o sensibilitate sporită la gloanţe de calibru mare [VIDEO]

Xbox One are o sensibilitate sporită la gloanţe de calibru mare [VIDEO]

Cu toate că stocurile de au fost foarte limitate în majoritatea magazinelor, s-a găsit şi unul numai bun de explodat.

Microsoft Xbox One explodat impuscat gloante

Am văzut în ultimele săptămâni foarte multe clipuri cu gadgeturi recente care au beneficiat de un tratament foarte agresiv. În contextul în care îmi dau seama căţi ard de nerăbdare să pună mâna pe astfel de aparate, în mod evident, nu foarte mulţi gustă astfel de filme. Asta nu le face însă cu nimic mai puţin spectaculoase.

În cel mai nou episod postat pe canalul de YouTube , Richard Ryan, personajul principal din spatele acestui proiect, îşi manifesta pasiunea pentru arme de calibru mare în tandem cu tableta next-gen a celor de la Microsoft. Pentru că uneori gloanţele nu sunt suficiente pentru a-şi potoli tendinteţele agresive, acelaşi individ a apelat şi la explozibil de înaltă performanţă pentru ca în extrema stângă a imaginii de mai sus să ,,mascheze” cu flăcări un Xbox One. Povestea a început cu gloanţe de calibrul 50 milimetri, deci, parţial puteţi aproxima finalitatea acestui scurt metraj.

Spre deosebire de iteraţiile anterioare ale acestor experimente, Ryan a încercat ceva nou. A legat un pachet explozibil cu un fir de declanşare de consolă care era menit să se aprindă simultan cu momentul în care pleca glonţul din puşcă. Vizual, rezultatul este cu adevărat exploziv.

Citește și: