Xbox One vine acum și în variantă de aur, ediție unicat

Xbox One vine acum și în variantă de aur, ediție unicat

Ai câștigat cateva sute de mii de dolari în perioada asta? Îți place opulența, dar și tehnologia? Acum poți să îți cumperi un Xbox One de aur sau, mai bine-zis, placat cu aur.

Xbox One Aur

Dacă ai acasă un televizor placat cu platină, iar garajul tău adăpostește și un Audi a cărui caroserie este din argint, e clar, a venit momentul să îți completezi colecția de lucruri inutile și kitsch cu o consolă Xbox One placată cu aur.

Lăsând gluma la o parte, consola placată cu aur este disponibilă pentru achiziție la magazinul de lux Harrods din Marea Britanie la prețul de 6000 de lire sterline, aproximativ 9750 dolari. Ideea nu este nouă și profită de bugetul celor care au bani de aruncat pe așa ceva și sunt pasionați și de tehnologie. Sunt sigur că în acest moment sunt cinci oameni care se gândesc să și-l achiziționeze doar pentru că… pot.

Stocurile pentru Xbox One de aur vor fi în curând limitate sau se vor termina la unii retaileri, iar site-uri precum eBay vor fi invadate de cei care își vor vinde consolele la suprapreț. Personal, mie mi-ar plăcea acest model îmbrăcat în oțel, care arată și mai elegant și sunt sigur că se răcește și mai bine. Alte sugestii?

PlayStation 4