Wizz Air si-a lansat aplicatie pentru iPhone

Wizz Air si-a lansat aplicatie pentru iPhone

Wizz Air si-a lansat aplicatie pentru iPhone, ce permite utilizatorului sa faca rezervari si chiar sa cumpere bilete prin intermediul acesteia.

WizzAir AppExistau si pana acum alternative pentru cautat zboruri, atat pentru Wizz Air, cat si pentru alte companii aeriene. Oricum, Wizz Air detine in prezent o aplicatie oficiala pentru iOS ce permite cautare de zboruri, rezervare si plata. Motivul pentru care a fost lansata intai pe iOS este faptul ca exista mai putine dispozitive, astfel sunt mai putine rezolutii de testat si mai putine platforme hardware. Pentru Android nu avem inca detalii, dar speram ca in scurta vreme sa putem face rezervarile si de pe aceasta platforma. Aplicatia este gratuita si poate fi instalata din magazinul celor de la Apple.

La prima vedere, interfata este foarte prietenoasa, simpla si usor de utilizat, sunt disponibile mai multe limbi de comunicare, printre care si limba romana, si contine legaturi si informatii complete despre zboruri, bagaje, chiar si linkuri catre conturile de social media ale operatorului. Practic, nu mai avem nevoie sa accesam site-ul WizzAir pentru a rezerva un zbor sau a primi raspuns la intrebari.

Citește și:
Etichete: