Windows Phone 8.1 ar putea primi un centru de notificări

Windows Phone 8.1 ar putea primi un centru de notificări

Zvonurile sunt că Microsoft se pregătește să livreze Windows Phone 8.1 în retail. Noul sistem de operare ar putea veni cu cu un centru de notificări precum și alte îmbunătățiri.

Windows-Phone-8.1-Blue-Concepts1

Microsoft se pregătește să livreze versiunea de retail a celui mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile Windows Phone 8.1. Mai multe detalii vor fi prezentate la conferința anuală BUILD, care va avea loc în luna aprilie a anului viitor. Zvonurile spun că Windows Phone 8.1 va primi un centru de notificări integrat, precum și un asistent personal asemănător lui Siri. Tom Warren de la The Verge a spus că noul centru de notificări va avea două interfețe. Un swipe scurt din partea de sus va oferi acces la setări și un swipe long va afișa tot istoricul notificărilor.

Această opțiune este totuși destul de întârziată, dacă nu chiar surprinzătoare. Anul trecut, despre funcțiile care lipseau în Windows Phone 8, s-a crezut că au fost omise în mod intenționat, iar până la urmă s-a dovedit că nu au fost implementate pentru ca Microsoft nu mai avea timp.

Se spune de asemenea că unele versiuni de beta pentru Windows Phone 8.1 vin cu acest asistent personal, lucru pe care în momentul de față nu am cum să îl confirm. Există și alte funcții care lipsesc, cum ar fi opțiunea de a controla separat volumul ringtone-ului. Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, atunci platforma celor de la Microsoft se apropie și mai mult de alternativele cu iOS și Android care implementează de multă vreme aceste opțiuni. Se pare că va trebui să așteptăm până la conferința din aprilie, și să ne mulțumim până atunci cu alte zvonuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: