Windows AppCreator Challenge – Microsoft are nevoie de programatori

, 31 Oct, 16:08

Windows AppCreator Challenge este noua competitie deschisa de Microsoft pentru dezvoltatorii de aplicatii, in scopul popularii Windows Store cu aplicatii autohtone.

Microsoft App Creator

Asemenea initiative sunt binevenite, mai ales ca sunt destinate utilizatorilor autohtoni, iar scopul acestora este crearea de aplicatii autohtone. In cadrul lansarii lui Windows 8.1, Microsoft a prezentat si o serie de aplicatii create de programatori de la noi, pentru piata din romania. Printre acestea se numara si Trip Journal, Tren Calator, Romanian Roads si Ski Romania. Oficialli si-au exprimat de asemenea interesul in sustinerea celor care se dedica creerii unei aplicatii pentru ecosistemul Windows Phone si au initiat aceasta competitie.

Windows AppCreator Challenge se desfasoara pe parcursul a doua etape. Prima ofera expunere in cadrul evenimentului Microsoft Summit , eveniment ce va avea loc in datele de 6 si 7 noiembrie. Aceasta etapa are termenul limita pe data de 4 noiembrie, urmand ca pana la inceperea summit-ului sa fie selectate proiectele participante.

A doua etapa se va incheia pe data de 16 decembrie. Cei interesati de detalii despre aceasta pot afla toate informatiile din aplicatia pentru Facebook create de Microsoft. Acolo se afla atat regulamentul general cat si conditiile de participare si premiile.

Este o oportunitate buna sa dezvolti un proiect de programare, fie ca esti un singur programator sau faci parte dintr-o echipa. Sfaturile de care poti beneficia direct de la companie sau de la cei cu care vei concura sunt probabil mai de folos decat premiile fizice. Chiar si cei cu idei bune pot fi castigatori, acesti pot primi o consola Xbox360.

*Conceptul si aplicatia acestei campanii sunt realizate de ThinkDigital.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail