Windows 7 piratat a fost descoperit într-o bază militară

, 25 Dec, 13:39

De curând guvernul american a plătit nu mai puțin de 50 de milioane de dolari către Apptricity, pentru că au rulat software-ul pe mai multe servere și workstation-uri decât era licențiat.

Windows 7 Piratat

Un soldat staționat în Qatar a dezvăluit acum faptul că guvernul folosește și Windows 7 tot fără licență pe 18 computere din centrul educațional din baza în care este staționat, Camp As Sayliyah. Soldatul a menționat că această situație durează de ceva vreme. Imaginile care au ajuns pe TorrentFreak atestă faptul că aceste computere specifică în mod clar că software-ul ce rulează pe ele nu este licentiat cu mesajele agresive specifice ”You must activate today” sau “Windows 7, Build 7601, This copy of Windows is not genuine” in colțul din dreapta jos al ecranului. Soldatul a declarat către TorrentFreak că este singura dată când a văzut o bază militară folosind software fără licență, și-a anunțat superiorii de această situație însă nu au fost luate nici un fel de măsuri.

”Nu sunt anti-guvern în nici un fel, însă am fost în armată o perioadă destul de lungă, și consider că aceasta trebuie să își păstreze integritatea și să răspundă pentru ceea ce fac, în special când greșelile sunt atât de publice și deranjante la acest moment” a declarat acesta.

Între timp, Microsoft se pare că nu este momentan deranjat de situație, mai ales că între timp a semnat un contract de 617 milioane de dolari cu guvernul, armata, forțele aeriene și de apărare, pentru a aduce Windows 8 pe computerele acestora.

Windows 7 Piratat 2

Windows 7 Piratat 3

Windows 7 Piratat 4

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail