07 dec. 2013 | 02:35

Wargaming.net și War Child UK lansează o campanie interesantă, Real War Is Not A Game

ACTUALITATE
Wargaming.net și War Child UK lansează o campanie interesantă, Real War Is Not A Game

Pentru a crește nivelul de conștientizare asupra situației copiilor din zonele de război din întreaga lume, Wargaming.net și War Child UK lansează campania Real War Is Not A Game.

Wargaming.net

Wargaming.net este un publisher de jocuri Free to Play care a ridicat mai recent problema conștientizării importanței istoriei pentru educație. Având un succes major, în această campanie Real War Is Not A Game a venit și nevoia de a da mai departe comunității iar acesta a făcut mari eforturi pentru a susține muzeele din Marea Britanie, unde a creat un program de educație în acest sens. Între 20 și 27 septembrie, Wargaming.net a vândut trei pachete de caritate în cadrul jocului World of Tanks, de unde un sfert din aceste venituri urmau să fie donate asociației War Child UK, care ajută copii afectați din zonele de conflict. Suma donată a fost de 100.000 de euro.

Wargaming.net este de părere că lupta ar trebui să aibă loc doar pe PC-urile utilizatorilor și nu în realitate. Ar fi o idee interesantă dacă problemele țărilor s-ar rezolva pe viitor printr-un meci de World of Tanks.

”Prin intermediul organizației War Child UK am găsit un partener excepțional pentru scopurile noastre. War Child UK promovează acest concept și oferă condiții de protecție pentru copii din zonele de conflict. Aceștia ajută copii să primească o educație potrivită și asistă familiile acestora și pe tineri să obțină abilități care îi vor ajuta să își câștige și să își susțină existența în propriile lor comunități. Vom susține eforturile acestei asociații, atât financiar cât și ca imagine, promovând-ui în comunitatea noastră de jucători online. Așa vom putea crește numărul de oamni implicați in acțiunile de ajutorare și vom putea afecta în mod pozitiv cât mai mulți copii defavorizați de conflictele armate ce au loc în jurul acestora.” au declarat oficialiii Wargaming.net.

Aceasta este o cauză demnă de menționat și, având în vedere că presa atacă din ce în ce mai des jocurile video și încearcă să demonstreze efectul lor nociv asupra copiilor, Wargaming.net luptă pentru a ajuta copii în viața reală. Din punctul meu de vedere, Real War Is Not A Game este cea mai bună campanie de până acum. Cum vi se pare?