Video Unlimited 4K: Sony are primul serviciu de filme 4K cu magazin virtual

Video Unlimited 4K: Sony are primul serviciu de filme 4K cu magazin virtual

Anuntat de ceva timp, serviciul de filme 4K al celor de la , Video Unlimited 4K, de astazi este oficial disponibil prin intermediul unui player dedicat.

Sony-Video-Unlimited-4K serviciu online video

Din imaginea de mai sus, micul aparat din dreapta jos este un player dedicat de continut 4K, acesta este si costa 700 de dolari. In acelasi timp, respectiva solutie hardware infatiseaza poarta virtuala catre cea mai impresionanta colectie de filme si seriale la rezolutie Ultra HD. La ora actuala, sunt disponibile peste 70 de titluri, in timp ce producatorii au promis ca pana la finele anului aceeasi colectie sa ajunga la 100 de titluri. Printre cateva filme a caror disponibilitatea am anuntat-o acum acum cateva luni, Amazing Spider Man sau Taxi Driver, la aceeasi colectie s-a adaugat acum popularul serial Breaking Bad al celor de la AMC.

Ca preturi in Video Unlimited 4K, un episod cu acest nivel de detalii costa 4 dolari, inchirierea de filme 4K ajunge la 8 dolari pe film pentru 24 de ore, in timp ce achizitia unui film va va duce pana la un maxim de 30 de dolari. Daca va incanta deopotriva si filmele Full HD, cei de la Sony au tinut sa mentioneze ca o parte din filmele din colectie, la respectivul pret exorbitant, includ si o versiune UltraViolet pe langa cea UHD.

Cu o memorie interna de 2 TB, player-ul 4K al celor de la Sony este specificat sa stocheze aproximativ 50 de filme, o valoare mai mult decat decenta avand in vedere cele 70 de filme care formeaza intreaga colectie. Daca la prima vedere un astfel de set pare o solutie interesanta, un singur lucru trebuie sa-l aveti in vedere.

Atat player-ul cat si magazinul virtual sunt compatibile doar cu televizoare 4K de la Sony. Ca urmare, trebuie sa va ganditi bine ce TV va luati, deoarece, dupa ce ati inceput sa va luati filme 4K la 30 de dolari bucata de pe Video Unlimited 4K, s-ar putea sa nu va mai vina la fel de usor sa schimbati producatorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: