Vânzări PS4: Primele recorduri de popularitate

Vânzări PS4: Primele recorduri de popularitate

La câteva zile după lansarea oficială a noii console produse Sony, se pare că avem un succes răsunător pe partea de vânzări PS4.

ps4 vanzari record 24 de ore 1 million

Pentru că este un motiv de mândrie pentru fiecare companie producătoare de gadgeturi să aiba parte o lansare încununată de succes, cei de la nu au ezitat să se laude cu primele cifre de vânzări ale noii console.

După ce s-au aruncat la un pronostic generos de vânzări PS4, de cinci milioane de console comercializate până la sfârşitul anului fiscal, cei de la Sony au mai anunţat cu curaj că până vom intra în 2014 nu mai puţin de 3 milioane de PlayStation-uri 4 vor ajunge în mâinile utilizatorilor de pe întregul mapamond. Această cifra este cu atât mai generoasă cu cât nu vorbim momentan de o lansare globală a consolei. Doar gamerii din Statele Unite şi Canada au avut acces la noul device, începând cu 15 noiembrie. Cu toate acestea, se pare că cele două teritorii nord americane au fost suficiente pentru ca producătorul japonez să se laude cu un milion de console achiziţionate în primele 24 de ore din momentul începerii vânzării.

,,Vânzările rămân foarte puternice” în America de Nord şi compania se aşteaptă la ,,un entuziasm suţinut” din partea pieţei pentru noul PS4. Pe 29 noiembrie, consola va ajunge America Latină şi câteva ţări europene mai importante, însă Andrew House, preşedinte şi CEO al Sony Computer Entertainment a făcut deja o declaraţie încărcată de optimism.

Au fost sesizate și câteva probleme majore care ţin de hardware-ul celui mai recent PlayStation, iar cei de la Sony s-au grăbit să afirme că au luat la cunoştinţă problemele şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a le remedia. Din acest moment, se pare că ţine doar de compania japoneză să-şi împlinească targetul de vânzări PS4 pe anul acesta.

Citește și: