04 nov. 2013 | 15:42

Va lansa oare Google o noua tableta sub numele de Nexus 8?

ACTUALITATE
Va lansa oare Google o noua tableta sub numele de Nexus 8?

Google ar putea sa lanseze o noua tableta cu o diagonala de 8 inci, probabil sub numele de Nexus 8. Discutia este prezenta de ceva vreme pe forumuri, insa o imagine de pe site-ul oficial ar putea confirma acest fapt.

Google Nexus 8

Intr-o imagine de promovare a noului Android 4.4 KitKat, la finalul paginii Apps & Entertainment in imaginea respectiva apare o alta tableta decat Nexus 7 sau Nexus 10, actualele modele ale producatorului. Tableta respectiva are margini mai subtiri decat cele doua modele prezente pe piata si are o diagonala ce se stiueaza intre 7 si 8 inci.

Acum zvonurile s-ar putea dovedi a fi false, reprezentand probabil doar o dorinta a utilizatorilor de a vedea o tableta Nexus in format de 8 inci, si de asemenea si o greseala de marketing a producatorului. Imaginea ar putea fi a unui Nexus 7 peste care s-a aplicat o imagine cu magazinul Play, imagine care nu a fost asezata cum trebuie in functie de marginile tabletei. Discutiile legate de un posibil Nexus 8 nu sunt insa putine, multi dintre utilizatorii forumurilor comentand atat despre specificatii, cat si despre interesul pe care l-ar avea o astfel de tableta.

In cazul in care Google se gandeste sa lanseze un astfel de produs, probabil ca vom afla mai multe informatii pana la sfarsitul acestui an. Probabil tableta va fi regasita pe piata mai repede decat ne asteptam sau imaginea apartine vreunui ebook reader, mai ales ca Google nu este tocmai unul dintre cei mai predictibili producatori.