V-ati inscris la finala Romanian eSport Championship?

V-ati inscris la finala Romanian eSport Championship?

Competitia de sport electronic Romanian eSport Championship (ReC), aflata la editia a treia, isi va desfasura finala 25 – 26 mai, la Turbohalle, Bucuresti.

Romanian eSport Championship

Calificarile pentru marea finala s-au desfasurat timp de opt saptamani, online. Pentru aceasta editie, jocurile competitiei sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si DOTA 2.

 

“Oficial, odata cu cel de-al treilea sezon al Romanian eSport Championship, intra in scena CS: GO, acesta luand locul jocului Counter-Strike 1.6. In finala vor participa cele mai bune patru echipe de la fiecare competitie desfasurata online anterior”, a declarat Silviu Stroie, CEO-ul celui mai mare site de jocuri din Romania ComputerGames.ro, organizatorul Romanian eSport Championship.

 

Premiile au o valoare totala de 6.900 de dolari si sunt distribuite in mod egal intre competitiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si DOTA 2. In cadrul finalei, va exista si o zona dedicata spectatorilor interesati sa participe la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 si ShootMania. Si aici vor exista premii, constand in produse hardware.

Biletele pentru eveniment costa 15 lei si pot fi cumparate de pe shop.computergames.ro.

Partenerii media ai Romanian eSport Championship sunt Computerblog.ro, Das Cloud, GO4IT, Level, Mobzine.ro, PCMHZ.com, Playtech.ro, Smart IT, Techzone.ro, Zon@ IT.

Despre ComputerGames.ro

ComputerGames.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din Romania, dedicat in exclusivitate jocurilor, care ofera cititorilor sai cele mai noi stiri, articole si download-uri din industria de gaming. De-a lungul timpului, comunitatea din spatele site-ului a crescut considerabil, forumul ComputerGames numarandu-se printre cele mai dezvoltate si cunoscute din ţara. In 2001, ComputerGames.ro a infiintat Professional Gamers League (PGL), asociatie care organizeaza campionatele nationale de jocuri pe calculator, devenite deja o traditie in lumea tinerilor din Romania. De peste 10 ani PGL organizeaza calificari pentru cele mai importante competitii mondiale in domeniu, care de multe ori sunt asimilate jocurilor olimpice. La aceste competitii participa elita sportului electronic mondial, jucatori care se antreneaza pe parcursul unui an intreg pentru a obtine un loc pe podiumul DreamHack, World Cyber Games, International eSport Federation, ESWC.