Utilizatorii „norocosi” de Xbox One sunt banati, cei de PS4 nu

, 10 Noi, 17:46

Acum puțină vreme câțiva utilizatori au raportat că în urma unor erori de gestiune au primit consolele Xbox One si PS4 mai repede de data lansării oficiale.

Xbox One vs PS4

Unul dintre aceștia, cel care a primit consola Xbox One a publicat câteva elemente de interfață grafică, și dimensiunea jocurilor instalate pe HDD. La doar câteva ore după ce aceasta informatie a fost preluată de un număr semnificativ de site-uri, utilizatorul respectiv s-a trezit cu consola banată.

Sunt sigur că mulți utilizatori vor considera ca Microsoft nu este corect, însă conform termenilor și serviciilor companiei, Xbox One este considerat Beta hardware până la data lansării oficiale. Chiar dacă informațiile publicate de utilizator nu aduc vre-un prejudiciu companiei, Microsoft își rezervă dreptul de a acționa în acest fel.

Xbox One banata

Pe de altă parte un alt utilizator a menționat pe Twitter că a primit de asemenea o consolă PS4, înainte de termen, și întreabă dacă consola lui va fi de asemenea blocată. Răspunsul vine direct de la președintele Sony Computer Entertainment, simplu și la obiect: „NU”.

PS4 Yoshida

Este incredibil efortul pe care îl depune Sony și atenția cu care atacă fiecare aspect negativ de marketing al lui Microsoft. E drept, competiția este acerbă, iar Microsoft a câștigat destul de mult teren in Statele Unite cu Xbox. Ingrijorarea lui Sony este așadar justificată. Așadar, dacă va fi cazul pentru România, puțin probabil totuși, nu conectați XboX One-ul la internet până pe 22 noiembrie. Cu PS4 nu este nici o problemă.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail