10 nov. 2013 | 14:00

Update-ul 2.1 pentru StarCraft 2 vine cu schimbari majore

ACTUALITATE
Update-ul 2.1 pentru StarCraft 2 vine cu schimbari majore

StarCraft 2 va primi un update major care aduce o serie de funcții dorite de comunitate, cea mai mare adiție fiind posibilitatea utilizatorilor de a se putea juca cu prietenii care nu dețin versiunea completă a jocului.

StarCraft 2

Jocul nu va fi gratuit în întregime, termenul gratuit nu are încă loc în această ecuație. Astfel oricine deține o versiune Starter Edition a jocului, va putea upgrada la modul de expansion pe care îl joacă prietenii săi, indiferent dacă e vorba de Wings of Liberty sau Heart of The Swarm. Modul Arcade va fi de asemenea complet deblocat, permițând oricui să joace pe hărțile respective fără a trebui să achiziționeze jocul complet.

Pentru jucătorii Arcade mai există o veste bună, aceștia nu mai trebuie să își facă griji pentru gazdele care sunt AFK, (Away From Keyboard). Update-ul va permite promovarea altui jucător în ordinea celor intrați, odată ce gazda nu răspunde, menținând jocul pornit. Până acum exista situația în care lumea intra pe hartă și trebuiau să aștepte până revenea gazda ce a facut invitația.

Vor exista de asemenea modificări pentru clanuri, modificri ce le va oferi posibilitatea de a programa evenimente într-un calendar, precum și logo-uri customizabile. Pentru a afla lista completă puteți vizita unul din forumurile dedicate.