Update Android 4.4.1 Nexus 5, așteptat din clipă în clipă

, 06 Dec, 12:45

Acest update pe care Nexus 5 se zvonește că îl va primi ar trebui să rezolve o parte din micile bug-uri legate de camera foto și de recunoașterea facială.

Nexus 5 Update

Utilizatorii de Nexus 5 vor fi probabil destul de încântați la auzul acestei vești, mai ales cei care au experimentat probleme cu camera foto și cu recunoașterea facială a dispozitivului. Update Android 4.4.1 Nexus 5 va aduce îmbunătățiri la focalizare, va veni cu ajustarea mai rapidă a balansului de alb automat, un shutter lag mai redus, și posibilitatea de a efectua comanda de pinch and zoom pe ecran, în modul HDR. Au apărut și o serie de imagini de la Google, cu diferențele între imaginile realizate înainte de update și după acesta.

Dave Burke, Engineering Directr la Google a confirmat problemele cu camera foto pe care utilizatorii le-au menționat imediat după lansare. În efortul de a produce imagini mai bune, inițial, timpul de focalizare era mai mare, lucru care s-a transformat într-un minus pentru utilizatorii dispozitivului.

În afară de beneficiile menționate mai devreme prin Android 4.4.1 Nexus 5, terminalul va avea o viteză mai mare și la capturarea imaginilor una după cealaltă, viteză redusă acum cu 1 secundă. Va exista un indicator al progresului în modul HDR pentru a face această funcție și mai ușor de folosit.

Update-ul Android 4.4.1 Nexus 5 ar trebui să rezolve și bug-ul legat de recunoașterea facială, care în anumite situații reușea să blocheze dispozitivul complet, necesitând un restart pentru a putea folosi smartphone-ul din nou.

Nexus 5 Photo update 1

Nexus 5 Photo update 2

Nexus 5 Photo update 3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail