Update Android 4.4.1 Nexus 5, așteptat din clipă în clipă

, 06 Dec, 12:45

Acest update pe care Nexus 5 se zvonește că îl va primi ar trebui să rezolve o parte din micile bug-uri legate de camera foto și de recunoașterea facială.

Nexus 5 Update

Utilizatorii de Nexus 5 vor fi probabil destul de încântați la auzul acestei vești, mai ales cei care au experimentat probleme cu camera foto și cu recunoașterea facială a dispozitivului. Update Android 4.4.1 Nexus 5 va aduce îmbunătățiri la focalizare, va veni cu ajustarea mai rapidă a balansului de alb automat, un shutter lag mai redus, și posibilitatea de a efectua comanda de pinch and zoom pe ecran, în modul HDR. Au apărut și o serie de imagini de la Google, cu diferențele între imaginile realizate înainte de update și după acesta.

Dave Burke, Engineering Directr la Google a confirmat problemele cu camera foto pe care utilizatorii le-au menționat imediat după lansare. În efortul de a produce imagini mai bune, inițial, timpul de focalizare era mai mare, lucru care s-a transformat într-un minus pentru utilizatorii dispozitivului.

În afară de beneficiile menționate mai devreme prin Android 4.4.1 Nexus 5, terminalul va avea o viteză mai mare și la capturarea imaginilor una după cealaltă, viteză redusă acum cu 1 secundă. Va exista un indicator al progresului în modul HDR pentru a face această funcție și mai ușor de folosit.

Update-ul Android 4.4.1 Nexus 5 ar trebui să rezolve și bug-ul legat de recunoașterea facială, care în anumite situații reușea să blocheze dispozitivul complet, necesitând un restart pentru a putea folosi smartphone-ul din nou.

Nexus 5 Photo update 1

Nexus 5 Photo update 2

Nexus 5 Photo update 3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

acest update despre care se „zvoneste” a fost facut public de Google acum 10-12 ore, se poate descarca de pe serverele google Android 4.4.1 kot49e from 4.4 krt16m

Vali Camara

Interesanta informatia ta, stirea este publicata de dimineata …

Nexus, nexus, nexus… De unde stiu eu cuvantul asta? Hmm… gadgetbeget.wordpress.com/2013/11/13/s-a-lansat-nexus-5-dar-ce-este-nexus/

Alexandru Puiu

Ai postat 3 comentarii, cu nume diferite, la interval de 10 minute de pe acelasi IP, toate fiind reclama catre un alt site şi nu este prima oara. Daca se mai intampla pe viitor, comentariile vor fi sterse. Ai abuzat destul destul de mult cu reclamele la alte site-uri, sper să-ţi dai seama.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail