Umeox X5 este un nou pretendent la titlul de cel mai subtire smartphone

Umeox X5 este un nou pretendent la titlul de cel mai subtire smartphone
11:00 25.06.2013

Cei de la nu s-au putut bucura prea mult de titlul respectiv, pentru ca a fost lansat Umeox X5, un smartphone chinezesc obscen de subtire.

umeox x5 cel mai subtire smartphone

Nu credeam ca se vor apropia atat de repede producatorii de telefoane de pragul psihologic de 5 milimetri. Totusi, dupa ce Huawei a lansat Ascend P6 la Londra, smartphone-ul a fost privit cu admiratie, in parte si datorita titlului de „. Stabilisem de foarte mult timp faptul ca astfel de comparative absolute reprezinta cele mai ieftine si eficiente campanii de promovare. P6 are 6,9 milimetri si tocmai a pierdut titlul in fata unui aparat de 5,6 milimetri.

Umeox X5 este detinatorul noului titlu de „cel mai subtire” smartphone. Are o grosime infima de 5,6 milimetri, o diferenta detasata in comparatie cu produsul celor de la Huawei.

Desi nu se compara neaparat pe partea de performanta cu Huawei Ascend P6, acest aspect s-ar putea sa nu conteze foarte mult, in conditiile in care integreaza totusi o configuratie decenta. Are un ecran generos de 5,3 inci, o camera de 8 megapixeli si una frontala de 3 megapixeli. Procesorul este un dual core cu o frecventa necunoscuta, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.2.2 Jelly Bean.

Nu avem inca o data de oficiala de lansare pentru aparatul din imaginea de mai sus si nici nu stim sigur daca va fi disponibil oficial in alta tara decat China. Daca e sa ne luam dupa fotografia din comunicatul de presa, Franta are mari sanse sa fie o piata de desfacere pentru telefonul de doar 5,6 milimetri.

Intr-o lume in care noi dispozitive cu Android se lanseaza in fiecare zi, instinctul imi spune ca vom veda Umeox X5 in magazine inainte de sfarsitul acestei veri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI