Twitter vine cu modificari mici si eficiente la paginile de profil

Twitter vine cu modificari mici si eficiente la paginile de profil

Feed-urile de Twitter si postarile persoanelor pe care le urmariti pot fi vizualizate prin intermediul unor aplicatii mobile oficiale de Twitter sau prin intermediul unor clienti terti. Desi nu reprezinta un mijloc la fel de popular de a intra pe Twitter, serviciul omonim a inceput de la un website intitulat twitter.com.

Twitter update pagini de profil

Pagina web de Twitter a primit astazi un update semnificativ care s-ar putea sa va motiveze sa renuntati din cand in cand la utilitare gen TweetDeck. In primul rand,  sau cele rezultate la cautare acum pot fi vizualizate la o dimensiune mult mai mare fara a parasi pagina pe care va aflati. Practic, se mai deschide o fereastra care pluteste peste pagina afisata anterior fara a perturba in vreun fel continutul din spate.  

Tot acest update implementat astazi va include modificari legate de modul in care puteti naviga prin galeria de continut multimedia a unui utilizator al serviciului, galerie ce va include clipuri de pe Vine, YouTube, Vimeo si alti parteneri. Daca va incanta sa conversati cu persoane cunoscute prin reply-uri la tweet-uri, cei de la Twitter au extins numarul de reply-uri pe care-l puteti vedea pe o pagina dedicata unui astfel de dialog.

Noul  update vine la doar o saptamana dupa ce pe 22 ianuarie tweet-urile in format embed au inceput sa ofere privitorului informatii legate de  retweet-uri, tweet-uri favorite sau continut suplimentar. Daca ritmul micilor modificari va continua,  risca sa ajunga similara cu cele de Facebook. Oricum, doar timpul ne va arata la ce sa ne asteptam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: