Un site pentru ultimul tweet al vedetelor

, 17 Feb, 11:30

Un pic macabru poata fi considerat un nou site care agregheaza de pe intreg mapamondul inainte de deces.

The Tweet Hereafter

,,Fiecare dintre noi va spune un ultim cuvant, unele dintre ele vor fi pe Twitter.” Aceasta este filozofia din spatele unui nou website intitulat TheTweetHereafter.com.

Pentru ca din ce in ce mai multi dintre noi folosesc pentru a cronica activitatile cotidiene, doi antreprenori s-au gandit sa profite de acest volum de informatie intr-un mod original. Noul site creat de Jamie Forrest si Michael McWatters este o colectie formata din ultimele tweet-uri ale diverselor personalitati care au avut cont pe Twitter si au decedat in ultimii ani. Momentan pe site sunt aproximativ 50 de tweet-uri.

,,Moartea este un subiect delicat si sigur nu vrem sa suparam pe nimeni”, a spus Forrest intr-un interviu recent pe marginea site-ului. ,,Majoritatea feedback-ului a fost de genul <Uau, chestia asta e morbida si stanjenitoare, dar fascinanta>.

Indiferent care este opinia voastra pe marginea acestui subiect, site-ul reprezinta o lectura interesanta. Din doar cateva click-uri am gasit tweet-uri apartinand lui Whitney Houston sau Aaron Swartz.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail