TRENDNet a lansat un access point wireless cu un design mult mai practic

TRENDNet a lansat un access point wireless cu un design mult mai practic

TRENDNet a anunțat disponibilitatea unui access point wireless cu un design mult mai practic, destinat în principal segmentului de utilizatori business.

TEW-753DAP_d01_2 Trendnet

TRENDNet TEW-753DAP este un access point compatibil N600 Dual Band ce suportă și alimentare prin intermediul cablului de rețea. Acesta suportă configurarea sa ca și Accest Point sau WDS (Wireless Distribution System) WDS Bridge sau Repeater. Designul este asemănător unui detector de fum și este chiar recomandată instalarea acestuia pe tavanul încăperii.

Spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, access point, ce ocupă atât spațiu suplimentar pe birou cât și o priză liberă, TEW-753 DAP de la TRENDNet se poate alimenta prin cablul de rețea.

Conexiunea cu fir se realizează prin intermediul unui port de tip Gigabit iar AP-ul deține atât banda de 2.4 GHz, cât și pe cea mai puțin congestionată de 5 GHz pentru conectarea dispozitivelor wireless. AP-ul suportă protocoalele IPv6, posibilitatea de scanare a AP-urilor disponibile, capabilitatea de a crea 16 SSID-uri pentru identificarea rețelei, toate diferite, log-uri complexe pentru identificarea problemelor, precum și alocarea lățimii de bandă în funcție de cele 16 identificatoare.

Prețul noului access point wireless TRENDNet este pe măsură, și anume undeva la 190 de euro.

EN_callout_TEW-753DAP

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: