Tokey: Plati sigure prin telefon

Tokey: Plati sigure prin telefon

In cazul in care sunteti in cautarea unei solutii de plati prin telefon foarte sigura, probabil Tokey este solutia pentru voi. Este vorba despre un sistem foarte sigur, care se foloseste tehnologia cloud pentru a va oferi acces la diverse servicii, sau pentru a cheltui bani atat online, cat si in viata de zi cu zi.

tokey

Solutia celor de la Tokey necesita un simplu cont, protejat cu doua parole si un test de recunoastere a unor imagini personale. Odata trecut acest test, poti folosi aplicatia Tokey pentru a te loga pe un site, prin simpla scanare a unui cod QR, sau poti cumpara din magazinele online sau offline care integreaza aceasta tehnologie. Momentan aceasta tehnologie nu poate fi testata in afara companiei „rent a brain”, cea care dezvolta aplicatia Tokey, insa in curand este posibil sa vedem acest sistem peste tot.

Compania va pastra un procent din fiecare vanzare realizata prin intermediul sistemului si planuieste sa lanseze aceasta solutie la nivel global pentru orice companie interesata. Mai jos gasiti si o demonstratie a tehnologiei: