TestTube – Documentarele de pe Discovery acum online

TestTube - Documentarele de pe Discovery acum online

In caz ca nu mai poti viziona canalele Discovery incluse in grila TV, iar filmele documentare iti lipsesc, acum le poti urmari pe internet, prin serviciul TestTube lansat de Discovery.

TestTube filme documentare online

Prin aceasta retea video vor fi disponibile aproximativ 10 milioane de fluxuri de continut original, care se vor dubla pana la sfarsitul anului. TestTube are disponibile, in prezent, 15 seriale de scurta durata, dar sunt multe in plina dezvoltare, aici putand fi urmarite vedete cu care ne-am obisnuit deja pe canalele Discovery.

Printre aceste seriale lanste de curand se numara DNews si un show ”slow motion”, Distort. De asemenea, pe TestTube va fi prezent si Tory Belleci, unul dintre prezenattorii ”MythBusters” prezenti pe canalul TV Discovery, el urmand sa prezinte seria Blow It Up, care va fi lansata in aceasta vara. Un alt serial care pare ca va fi interesant este Nature Hates You, unde poti afla cum mama natura „iti poate strica zilele”. In fiecare episod sunt prezentate creatii ale naturii, cum ar fi ploaia, vantul,  sau altele la care nu te-ai gandit ca iti pot face rau. De exemplu, si iarba „ne poarta pica” in Nature Hates You.

TestTube este o productie a studioului de televiziune pe Internet Revision 3, pe care Discovery l-a cumparat anul trecut, cu o suma finala estimata la 35 de milioane dolari. Filmele de pe  TestTube pot fi urmarite atat pe pagina lor de internet, TestTube.com, cat si pe site-ul mobil si prin aplicatii ale Revision 3, pe YouTube, Xbox, dar si prin noi parteneri de distributie.

Citește și: