Terminator nu este nici pe de parte un subiect uitat. Urmează o trilogie

, 10 Dec, 01:20

Paramount a comandat deja încă trei filme din seria Terminator, care vor fi lansate ca o trilogie. Arnold este desigur actorul care va juca rolul principal.

Terminator-Arnold-as-Terminator

Cele trei filme își vor începe producția de la începutul anului 2014, iar primul film al trilogiei va fi disponibil pe 26 iunie 2015. Arnold și-a dezvăluit implicarea în acest proiect însă pe de altă parte studiourile nu au confirmat acest lucru. Vor trebui să lucreze destul de repede în acest sens, pentru că franciza îi va reveni lui James Cameron în 2019. Trilogia va fi produsă de David Ellison și Megan Ellison, fiul și fiica lui Larry Ellison, CEO-ul Oracle. Aceștia au realizat până acum World War Z și cel mai recent Star Trek, Into Darkness. Zero Dark Thirty este de asemenea un proiect al lor.

Știm că aceste vești nu au o legătură directă cu tehnologia, însă sunt sigur că mulți dintre cititorii noștri sunt fani ai acesteia, și așteptau ceva vești noi în acest sens. Ultima ecranizare a lui Terminator a fost serialul de scurtă durată terminator – The Sarah Connor Chronicles, un serial al cărui final cerea încă cel puțin un sezon nou la momentul respectiv. Au trecut însă 5 ani de atunci, și este vremea să ne delectăm cu noi variante ale poveștii. Nu se știe încă dacă Arnold va fi actorul principal și pe micile ecrane.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail