Tableta 4K de 20 inci de la Panasonic va fi disponibila în ianuarie

, 08 Noi, 17:10

Tableta 4K de 20 de inci de la Panasonic, ToughPad UT-MB4 va fi disponibilă publicului larg în luna ianuarie a următorului an, la un preț de 5999 dolari.

Panasonic-Toughpad-4K-UT-MB4

Tableta 4K de la Panasonic a captat interesul consumatorilor din toată lumea din momentul în care a fost prezentată la CES 2013, la momentul respectiv nefiind decât un prototip. Cu o diagonală a ecranului de 20 de inci acest dispozitiv deține o rezoluție mai puțin obișnuită, și anume 3840×2560 pixeli. Acestei rezoluții i se potrivește raportul de aspect de 15:10, iar ecranul deține nu mai putin de 9.8 milioane de pixeli, în comparație cu cei 8,3 milioane de pixeli ai unui display cu rezoluție specifică 4K, adică 3840×2160 pixeli. Panoul folosit este unul de tip IPS Alpha.

La capitolul configurație, acum se cunosc specificațiile exacte ale acesteia, și anume un procesor Intel Core i5-3437u, un procesor creat pentru mediul de business care dispune de tehnologia vPro, 8 GB memorie RAM DDR3, si 2 GB memorie video pentru cipul grafic nvidia GT745M. Stocarea se va face pe un SSD cu capacitate standard de 256 GB, iar sistemul de operare Windows 8.1, care beneficiază de o scalare îmbunatățită, pentru a asigura o experiență plăcută pe un ecran cu o definiție atât de bună.

Conectivitatea este completă, tableta 4K va dispune de Bluetooth 4.0, WiFi AC, precum si un slot compatibil cu cardurile de memorie SDXC. Dispozitivul se spune că ar fi protejat pentru căderi de la înălțimea de 1 metru chiar și în timpul funcționării. Singurul element negativ al configurației acestei bijuterii este, așa cum era de așteptat, autonomia. Tableta 4K este gândită pentru folosirea la interior in mediul profesional, așadar nu va rezista mai mult de două ore departe de priză.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail