Swiftec H220 – Sistem de racire cu apa pentru consumer

Swiftec H220 – Sistem de racire cu apa pentru consumer
14:00 22.01.2013

Swiftec H220 reprezinta un sistem de racire pe apa, destinat segmentului de consumer, mai ales din cauza circuitului inchis ce nu necesita mentenanta. 

Swiftech-H220-lcs

Swiftec H220 este un produs relativ nou in clasa sa, mai ales pentru ca permite o scalabilitate de care alte module de racire cu apa nu dispun.Acesta vine ca un kit de racire cu circuit inchis, care se poate demonta destul de usor pentru a fi extins cu alte elemente de racire ale placilor grafice sau chiar si ale memoriilor. In placa ce vine deasupra CPU-ului se afla o pompa de 6W, chiar daca nu pare prea multa putere pentru o configuratie standard aceasta are flexibilitatea de a fi extinsa dupa cum am mentionat mai devreme, fara a fi nevoie de schimbarea acesteia. In mod normal pompa se afla in segmentul cu radiator, care aici poate fi detasat. Pompa este de asemenea garantata la o functionare de 60.000 ore, mai mult decat majoritatea sistemelor de racire asemanatoare. Viteza de rotatie a ventilatoarelor este doar 800 rpm, permitand o functionare linistita, iar radiatorul principal este din cupru si nu din aluminiu, pentru a eficientiza racirea lichidului ce trece prin acesta.

Kitul este gandit pentru a functiona eficient si fara mentenanta pentru toata perioada de 3 ani in care are garantie, si vine cu un pret aproximativ de 140 dolari.

loading...