22 ian. 2013 | 14:00

Swiftec H220 – Sistem de racire cu apa pentru consumer

ACTUALITATE
Swiftec H220 - Sistem de racire cu apa pentru consumer

Swiftec H220 reprezinta un sistem de racire pe apa, destinat segmentului de consumer, mai ales din cauza circuitului inchis ce nu necesita mentenanta. 

Swiftech-H220-lcs

Swiftec H220 este un produs relativ nou in clasa sa, mai ales pentru ca permite o scalabilitate de care alte module de racire cu apa nu dispun.Acesta vine ca un kit de racire cu circuit inchis, care se poate demonta destul de usor pentru a fi extins cu alte elemente de racire ale placilor grafice sau chiar si ale memoriilor. In placa ce vine deasupra CPU-ului se afla o pompa de 6W, chiar daca nu pare prea multa putere pentru o configuratie standard aceasta are flexibilitatea de a fi extinsa dupa cum am mentionat mai devreme, fara a fi nevoie de schimbarea acesteia. In mod normal pompa se afla in segmentul cu radiator, care aici poate fi detasat. Pompa este de asemenea garantata la o functionare de 60.000 ore, mai mult decat majoritatea sistemelor de racire asemanatoare. Viteza de rotatie a ventilatoarelor este doar 800 rpm, permitand o functionare linistita, iar radiatorul principal este din cupru si nu din aluminiu, pentru a eficientiza racirea lichidului ce trece prin acesta.

Kitul este gandit pentru a functiona eficient si fara mentenanta pentru toata perioada de 3 ani in care are garantie, si vine cu un pret aproximativ de 140 dolari.