EVGA atacă segmentul mainstream cu surse fiabile de putere mică

EVGA atacă segmentul mainstream cu surse fiabile de putere mică

EVGA a fost și este încă asociat cu componente performante cu un preț pe măsură. Totuși, segmentul consumer mainstream nu a fost de mare interes pentru ei, până acum.

EVGA Hero PSu

Mai nou, observ din ce în ce mai multe lansări din partea lor pentru acest tip de consumator.

Noile surse EVGA lansate nu sunt destinate celor care vânează o configurație quad-SLI, ci acelora care doresc să își construiască un sistem decent, poate nici măcar cu o destinație clară de gaming. Noile modele de surse au puteri de 430 W și 500 W, și ambele dețin certificarea 80 Plus pentru o eficiență de cel puțin 80%. Acestea oferă amperaj ridicat pe un singur nivel de alimentare și o serie de protecții eficiente, implementate pentru a protja investiția consumatorului.

Sursele beneficiază de 3 ani garanție direct la producător, un element care ar trebui să cântărească destul de mult în ochii consumatorului.

Design-ul acestor surse EVGA este destul de simplist, sursele sunt de culoare neagră și nu dețin nici unul din cablurile modulare, pe care le întâlnim la modele mai performante. Ventilatorul este de 120 mm și oferă un nivel de zgomot foarte redus, funcționând desigur și la o turație sensibil mai mică.

Momentan, prețul noilor surse EVGA nu a fost dezvăluit, în principiu pentru că acesta va fi suficient de mic încât să nu fie atât de important.

 EVGA Hero PSu 3

Citește și: