Soul Calibur II HD Online va fi lansat mai curand decat ne asteptam [VIDEO]

Soul Calibur II HD Online va fi lansat mai curand decat ne asteptam [VIDEO]

Namco Bandai a anuntat astazi ca Soul Calibur II HD Online va fi disponibil in toata lumea pe data de 20 noiembrie, pentru Xbox Live si pe PlayStation Network. 

Soul Calibur II HD Online

Jocul va fi disponibil pentru download pe ambele platforme pentru un pret estimat de 18.99 euro. Dezvoltat de catre Project Soul acest nou joc reimagineaza seria foarte cunoscuta si adauga suport pentru multiplayer pe langa update-ul grafic de actualitate. Etichetat ca unul dintre cele mai bune jocuri de lupte din toate timpurile, Soul Calibur II HD Online se intoarce pe console chiar cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta.

Fanii vor fi si mai incantati cand vor observa ca eroii legendari Spawn si Heihachi, caractere exclusive pentru fiecare platforma vor fi disponibili, amandoi, atat pe Xbox 360 cat si pe Play Station 3. Soul Calibur II HD online va fi disponibil pentru download pe 20 noiembrie 2013, aparand in grila de jocuri pe cele doua platforme.

Clipul de mai jos prezinta un teaser al jocului in care Mitsurugi se lupta cu Maxi in ceea ce se doreste a fi o inregistrare de gameplay. Se pare ca acest clip un a fost codat la calitate maxima, si speram ca jocul va arata mult mai bine de atat pe cele doua console.

Citește și: