Sony Xperia Tablet Z facuta bucati [+VIDEO]

Sony Xperia Tablet Z facuta bucati [+VIDEO]

Sony Xperia Tablet Z este una dintre cele mai interesante tablete de anul acesta, iar clipul de mai jos ne arata cum poate fi facuta bucati.

Sony Xperia Tablet Z

Ne-am intalnit cu Sony Xperia Tablet Z si la MWC 2013, unde i-am admirat design-ul impecabil si modul de functionare. Intre timp se pare ca cei de la Sony au decis sa ne prezinte cum arata tableta si pe interior. Avand in vedere ca tableta masoara doar 6,9mm grosime este de-a dreptul incredibil cum a reusit producatorul sa inghesuie atat de multe componente intr-un spatiu atat de mic.

In cazul in care vreti sa stiti ce vedeti in videoclip, trebuie sa va reamintim ca vorbim de o tableta Sony de ultima generatie cu display LCD Full HD de 10,1 inci care beneficiaza de tehnologia Sony Bravia Engine 2, chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu procesor Krait quad-core la 1,5GHz, GPU Adreno 320, 2GB RAM, 16GB memorie interna plus suport pentru carduri microSD de pana la 64GB. Camera foto de 8,1 megapixeli cu autofocus, HDR si capabilitati de filmare Full HD 1080p la 30fps si nu in ultimul rand un acumulator de 6000 mAh.

Din pacate cei care isi doresc o astfel de minunatie vor mai avea de asteptat pentru ca Sony nu a lansat inca Xperia Tablet Z pe piata din Romania.