Sony PlayStation 4 suportă și SSD-uri în locul HDD-ului clasic [VIDEO]

, 17 Noi, 12:10

Gamespot s-au gândit că la două zile după ce au primit consola PlayStation 4, aceasta avea nevoie de un upgrade, așa că i-au instalat un SSD.

PlayStation 4 HDD SSD

Întrebarea era pe buzele multor utilizatori, și anume cât de dificil este să schimbi HDD-ul intern al consolei, și dacă PlayStation 4 suportă un SSD în locul acestuia. Răspunsul vine deja înainte de lansarea oficială, și este DA. Procesul este extrem de simplu, capacul sub care se ascunde HDD-ul intern fiind menținut în loc de doar un singur șurub, semn că Sony s-a gândit la cei care doresc să facă un upgrade. Chiar și fără experiență în demontat electronice, cu toate că majoritatea băieților dobândesc această experiență de la o vârstă mult mai fragedă decât cea legală, operațiunea este foarte simplă. Singurul element ce menține la locul lui capacul este un singur șurub. Creșterea de performanță este vizibilă la pornirea jocului și este net superioară decât în situația în care jocul este rula de pe HDD. Singura problemă este dacă merită investiția. S-ar putea ca acest upgrade să aibă un cost apropiat de cel al consolei, în funcție de capacitatea SSD-ului. Probabil cel mai rentabil upgrade ar fi schimbarea HDD-ului intern cu unul mai rapid la 7200 rpm sau cu unul hibrid. Clipul de mai jos oferă atât informațiile despre upgrade cât și cele despre performanța obținută cu ajutorul SSD-ului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail