Sonte Film – Ati auzit de jaluzele digitale?

, 07 Iun, 14:37

Era digitala in care traim a adus multe gadgeturi care ne-au schimbat modul de viata. Mai nou, au aparut pe piata jaluzele digitale, cum sunt Sonte Film, care pot fi „activate” prin smartphone.

Sonte

Sonte Film sunt jaluzele Wi-Fi, care fac fereastra opaca printr-o aplicatie de pe telefonul mobil, aducand mai multa intimitate, in mai putin de o secunda. Producatorul spune ca se pot instala foarte usor, ceea ce pare adevarat, dupa cum se vede in filmul de prezentare. Sonte Film foloseste o tehnologie smart, jaluzelele devenind transparente cand cand curentul electric trece prin ele.  Sonte Film pot fi folosite, de asemenea, si ca ecran pentru proiector.

Acestea consuma mai putin de cinci watti pe metrul patrat, cand sunt pornite, deci cand este nevoie de intimitate, jaluzelele nu consuma cuent electric.

Grosimea este de 0,4 milimetri si au un unghi de vizualizare de 140 de grade. Nu sunt 100% transparente cand sunt pornite, absorbind 30% din lumina, dar cand sunt oprite, absorb 95% din lumina, deci fac destul intuneric.

Sonte Film absorb peste 85% din ultraviolete si reflecta peste 70% din infrarosii, iar intervalul de temperatura in care functioneaza este de minus 20 de grade Celsius – 70 de grade Celsius.

Pretul unu kit de instalare pleaca de la 65 de dolari.

Cum pot fi instalate aceste jaluzele? Simplu:

Sonte Film

Sonte FilmSonte Film 2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail