SimCity se pregateste de primul update major: Cities of Tomorrow [+VIDEO]

SimCity se pregateste de primul update major: Cities of Tomorrow [+VIDEO]

Dupa una dintre cele mai dezastruoase lansari din istoria recenta, se pregateste pentru primul sau expansion pack, Cities of Tomorrow.

Simcity Cities of Tomorrow Academy

Din indarjirea dezvoltatorilor de a preveni pirateria prin jocuri ancorate profund intr-o conexiune la internet, au aparut titluri precum SimCity. Acesta a fost relativ bine primit de presa de specialitate, dar utilizatorii efectiv au innebunit din cauza , care nu faceau fata fluxului foarte mare de jucatori. Situatia a fost intalnita pentru prima oara in urma cu aproximativ un an cand s-a lansat versiunea de PC si a revenit in actualitate odata cu lansarea versiunii de Mac de acum cateva luni.

Pentru ca e foarte probabil ca oamenii sa nu se fi saturat de frustrarea acumulata cu lansarile recente de SimCity, Maxis a lucrat la un add-on pentru popularul joc, cu numele de Cities Of Tomorrow. Cum ne-au obisnuit de foarte multi ani, de publicarea si distributia jocului se va ocupa Electronic Arts, deci vina, eventual, poate fi impartita in doua.

Noul joc din serie va fi lansat pe 12 noiembrie si va transpune jucatorii intr-un viitor nu foarte indepartat, peste doar 50 de ani. Aceasta tranzitie se va reflecta in tehnologii noi pentru jucatori, precum posibilitatea instalarii de trenuri de mare viteza gen MagLev, de reactoare futuriste si generatoare electrice propulsate de energia valurilor. O restrictie importanta care va disparea odata cu noul update face referire la numarul de zone de construit pe care le puteti asocia unei cladiri. Aceasta schimbare va avea loc pentru a facilita realizarea de mega-turnuri cu inaltimi fabuloase.

Deoarece cateva cladiri si tehnologii noi introduse in Cities of Tomorrow nu puteau fi ieftine, acest expansion pack va costa 30 de dolari. Nu uitati ca aveti nevoie si de jocul original, care nu s-a ieftinit intre timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: