Side-Kick Top Smash Tennis: Un joc pentru Windows 8, cu miscare

Side-Kick Top Smash Tennis: Un joc pentru Windows 8, cu miscare

 

Fara un controller special sau un , doar un un webcam obinsuit, Side-Kick a decis sa lanseze jocul Top Smash Tennis pentru Windows 8, cu miscare.

Top smash extreme reality kinect controller side kick

Pentru ca din multe puncte de vedere camerele HD moderne incluse in laptopuri sunt destul de capabile sa aiba un comportament similar cu un senzor Kinect, cei de la Side-Kick profita de o astfel de functionalitate in noul lor joc Top Smash Tennis. Noul joc integreaza cea mai noua tehnologie de captura a miscarii si este gandit ca un demo tehnologic mai mult decat altceva. O mare parte din treaba este realizata prin intermediul motorului Extreme Motion, detinut de Extreme Reality, si necesita o camera obisnuita 2D si un sistem cu Windows 8 pentru a functiona.

Daca indepliniti toate cerintele, puteti in sfarsit sa scapati de controalele clasice pe un laptop pe care va jucati din totdeauna. ,,Jucatorii de Top Smash Tennis ofera utilizatorilor de Windows 8 un nou mod complet nou si atractiv de a interactiona cu jocurile de PC. Datorita utilizarii SDK-ului Extreme Motion, jucatorii se simt ca atunci cand joaca tenis cu lovituri reale” – astfel si-a descris creatia sa fondatorul si CEO-ul Side-Kick Games, Guy Ben-Dov.

Desi personal prefer experienta de gaming din pozitia sezut cu o tastatura si un mouse in mana, apreciez faptul ca din punct de vedere al sanatatii, efortul fizic are efecte mult mai benefice asupra organismului. Nu sunt insa incantat sa ma joc in picioare dand din maini si sarind necontrolat.

Citește și: