Sharkoon Mask este un nou model de carcasă PC

Sharkoon Mask este un nou model de carcasă PC

Sharkoon își extinde portofoliul de carcase pentru PC cu modelul Mask, creat pentru un PC complex însă cu un design foarte simplist și elegant.

 Sharkoon Mask 1

Panoul frontal Sharkoon Mask este din aluminiu și este finisat foarte bine, iar design-ul general este simplu, cu linii drepte, într-un singur cuvânt ”elegant”. Carcasa are dimensuni de 490x210x450 mm și suportă ventilatoare cu un diametru de până la 170 mm. Sistemul de prindere al unităților de stocare este modular, și permite instalarea unor plăci grafice cu o lungime de până la 415 mm. Sistemul de management și așezare al cablurilor în Sharkoon Mask este de asemenea bine gândit la prima vedere.

Pe carcasă există deja două ventilatoare cu un diametru de 120 mm cu filtre de praf instalate, doar în partea din față. Un al treilea ventilator, responsabil pentru scoaterea aerului din carcasă este instalat în partea din spate. Carcasa suportă sisteme de răcire pe apă și deține o deschidere mare pentru montarea unui cooler dedicat pe procesorul plăcii de bază.

Pe partea frontală, avem două porturi USB 3.0 și două poarturi USB 2.0, precum și conectorii de audio. Se pot monta până la 2 unități de 5.25 inci, precum și 3 unități de stocare de 3,5 inci și 4 SSD-uri de 2,5 inci. Există un slot extern pentru montarea unui cititor de carduri în cazul în care utilizatorul are nevoie de așa ceva. Sistemul de prindere atât pentru unitățile optice cât și pentru unitățile de stocare se face pe bază de sertare, unde unitățile sunt prinse cu șuruburi și cu garnituri de cauciuc pentru reducerea vibrațiilor.

Prețul acestei carcase Sharkoon Mask este în jur de 50 de euro și probabil va fi mai puțin de 300 de lei la noi în magazine, fapt pentru care merită recomandată chiar de pe acum.

Sharkoon Mask 2

Sharkoon mask 3

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: