Shadowrun Returns, lansat oficial pe 25 iulie

Shadowrun Returns, lansat oficial pe 25 iulie

Lansarea jocului Shadowrun Returns, dezvoltat de cei de la Harebrained Schemes, a fost amanata pentru 25 iulie, dupa ce termenul initial era undeva in iunie.

Shadowrun

Shadowrun Returns, un RPG menit sa revigoreze titlul Shadowrun, va fi disponibl pentru platformele PC, Mac, iOS si Android.

Actiunea din Shadowrun Returns are loc intr-un viitor cyberpunk, in 2045 mai exact, unde magia este din nou folosita, iar creaturile mitologice s-au trezit din nou la viata. Personajul este angajat sa gaseasca si sa aduca in fata justitiei pe asasinul prietenului sau Sam si va fi implicat intr-o actiune in care se confrunta, printre altele, cu bande de motociclisti si cu o familie care controleaza o megacorporatie.

Shadowrun a aparut prima data acum 25 de ani, iar scenariul a avut la baza atmosfera din Blade Runner.

Shadowrun Returns poate fi precomndat cu o reducere de 10% a pretului, insa dezvoltatorul reaminteste ca inca mai lucreaza la el, deci data livrarii nu este sigura.

Alte doua jocuri dezvoltate de Harebrained Schemes sunt Strikfleet Omega, care este disponibil pentru tablete cu sistem de operare Android sau iOS, si Crimson: Steam Pirates, care poate fi luat de pe Apple AppStore sau de pe Chrome Web Store.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI