Seiki lansează cel mai ieftin televizor 4K cu o diagonală de 55 inci

Seiki lansează cel mai ieftin televizor 4K cu o diagonală de 55 inci

Chiar dacă Seiki este o companie ce produce doar pentru Statele Unite, este interesant de aflat că un televizor 4K de 55 inci poate avea totuși un preț de numai 1500 dolari.

seiki-55-sears

Acest lucru mă poate face să sper că, în viitorul apropiat, aceste rezoluții nu vor mai fi considerate premium, iar producătorii vor putea lăsa prețurile mai jos, așa, pentru oamenii „normali”. Acesta este clar un semn că anul viitor ne vom confrunta cu o cerință mai mare pentru acest format, de televizor 4K, nu doar smart TV, și că în mod normal prețurile vor scădea considerabil.

Știu, 1500 de dolari nu este totuși o sumă mică, mai ales că nici nu vorbim de un produs premium. Pe de altă parte, cel mai recent model al lui Sony, Sony KD 55X9005A, are un preț în Statele Unite de aproximativ 5000 de dolari. Persona,l mi-aș lua două Seiki și o mașină cu care să le car acasă cu banii ăia. Desigur, Sony e un brand de renume, iar modelul lor de televizor 4K are probabil o multitudine de funcții în plus. Însă densitatea de pixeli dintr-un panou 4K, luând în calcul că va exista conținut suficient pentru această rezoluție în curând, este un avantaj destul de mare.

Filmele, în cea mai mare parte, sunt deja înregistrate în format 4K, televiziunile mai au ceva de lucru până la acel nivel, gamingul pe console la fel. Însă un joc rulat de pe PC, de pe o configurație SLI de ultimă generație, este o experiență demnă de luat în seamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: