Seiki a creat un TV 4K mult prea accesibil ca sa fie real

, 15 Apr, 12:20

Pentru prima oara intr-un material legat de televizoare 4K nu vorbim de , vorbim insa de un producator necunoscut, Seiki.

Seiki 4k TV 2160p

, LG sau Samsung luptandu-se cu ardoare sa va convinga sa faceti trecerea la 4K, fie ea si fara continut, un producator anonim vine cu solutia mai ieftina. Pana in acest moment nu am citit despre nici un TV 4K al carui pret sa coboare semnificativ sub 20.000 dolari. Cu toate acestea, un producator chinez pe nume Seiki, de care nu am auzit niciodata, taie acest pret pana la valoarea de 1300 dolari.

In momentul in care incepem sa vorbim de preturi de 4500 – 5000 lei pentru un TV 4K va fi imposibil sa nu faceti tranzitia la UHD. Problema cu televizorul 4K in cauza este ca, nu a auzit nimeni de acest producator. Mai rau, nimeni nu l-a vazut pornit pentru a-si da cu parerea vizavi de abilitatile sale de reproducere a imaginii la rezolutie Ultra HD. Trecand peste aceste detalii, pretul este incredibil iar specificatiile sunt rupte din paginile producatorilor renumiti. Ca urmare, avem un televizor Seiki 4K 2160p cu 120 Hz si un panou LED a carui rezolutie nativa specificata este egala cu 3840 x 2160. Contrasul specificat real este de 5000:1 ia timpul de raspuns e egal cu 6,5 milisecunde. Pe spate, are 3 porturi HDMI si un port D-Sub. Pretul de 1300 dolari este pentru versiunea de 50 inci a acestui TV.

Astept cu interes sa citesc primul review al acestui produs, pana atunci va trebui sa va multumiti cu un link catre magazinul virtual care comercializeaza creatia chinezeasca. Din pacate, pagina Tiger Direct mie nu mi s-a incarcat pana nu am apelat la un VPN de SUA. Incercati si voi, cine stie, poate fac si livrari in Romania.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail