Sase lucruri pe care crezi ca le poti face pe iPhone, dar… nu poti

, 20 Iun, 00:01

Desi iPhone este este unul dintre cele mai utilizate smartphone si unul usor de folosit, sunt cateva lucruri despre care utilizatorii cred ca le pot face, dar de fapt nu pot.

iphone-user

Mai nou, au fost gasite sase astfel de nazdravanii, care, chiar daca nu sunt chiar asa de enervante, la un moment dat pot duce la schimbarea parerii despre iPhone.

Primul ar fi ca utilizatorul nu poate decide care sunt aplicatiile „default”. Apple spune ca aplicatiile sale sunt cele mai bune, dar sunt altele care fac mai multe. Daca utilizatorul vrea sa foloseasca browserul Chrome, de exemplu, si nu pe cel „default” de pe iPhone, Safari, telefonul nu poate fi convins.

In al doilea rand, aplicatiile „default” ale Apple nu pot fi indepartate de pe ecran, indiferent daca au fost folosite vreodata sau nu.

Al treilea este acela ca memoria iPhone-ului nu poate fi extinsa. Punct. La terminalele Android, extensia este deja standard.

Altul este acela ca iPhone nu poate reda filme „full-quality” 1080p HD, inca.

iPhone nu are chip NFC, deci nu poti face cumparaturi cu iPhone.

Un ultim lucru pe care nu-l puteti face este conectarea iPhone-ului la un alt aparat fara sa detineti un cablu Apple. Desi arata bine, in caz ca se pierde, cablul costa in jur de 19 dolari (in Romania, pretul e undeva in jurul a 100 de lei).

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail