Samsung SideSync, aplicatia perfecta pentru telefoane Samsung [VIDEO]

Samsung SideSync, aplicatia perfecta pentru telefoane Samsung [VIDEO]

Pentru ca deseori o aplicatie precum SideSync este trecuta cu vederea ca functionalitate,

samsung sidesync Android PC Windows

Samsung SideSync este un program pentru Windows creat de compania sud coreeana aflata in spatele seriei de produse Galaxy. Descarcabil gratuit de pe site-ul producatorului, la prima vedere, acesta ar putea fi interpretat ca fiind unul dintre sutele de programe similare al caror unic scop este sincronizarea datelor. Daca l-ati interpreta ca fiind bun doar la transferul de informatii intre un telefon sau o tableta Samsung si un PC, v-ati insela.

SideSync , pe langa un utilitar de backup pentru continutul de pe telefon, mai este bun si la a duce posibilitatea interactiunii dintre un PC si un smartphone la un cu totul alt nivel. Din momentul in care ati legat telefonul la computer, puteti folosi mouse-ul si tastatura pentru a porni aplicatii pe mobil sau pentru a introduce linii de text intr-o aplicatie de chat, gen WhatsApp. Puteti copia linii de text pe un terminal pentru a da paste pe altul sau puteti face un banal drag and drop pentru a muta fisiere de pe desktop pe tableta. In cazul in care partea de interactiune cu mouse-ul pe ecranul telefonului vi se pare un pic dubioasa, puteti oglindi ecranul dispozitivului portabil intr-o fereastra de Windows. Astfel, experienta va fi una similara cu un simulator de Android cu singura exceptie ca tot ce veti face pe respectivul ecran virtual se va propaga pe gadgetul vostru preferat.

Desi totul parte foarte dragut si, pana la un anumit nivel, chiar util, trebuie sa aveti in vedere ca intregul pachet de functii intregrat in SideSync este compatibil doar cu smartphone-urile si tablete lansate