Samsung „Premiere 2013”, surpriza de vara

Samsung „Premiere 2013”, surpriza de vara

Samsung va prezenta noi produse pe 20 iunie, la Londra, in cadrul unui eveniment care se pare ca va fi la fel de „spectaculos”, dupa cum ne-a obisnuit si pana acum.

Samsung_Premiere_2013

Invitatia trimisa pentru acest eveniment, „Premiere 2013”, sugereaza ca este vorba de echipamente cu Android si Windows. Evenimentul Samsung, care se va desfasura la Earls Court 2, va fi transmis in direct pe Youtube, pe canalul companiei sud-coreene. Imaginile misterioase care formeaza invitatia provin, cel mai probabil, de la o tableta sau de la un telefon, alta seamana cu fotografia unui laptop convertibil (comparabil cu Sony Vaio Duo 11), iar o a treia arata o camera, cel mai probabil de la Galaxy S4 Zoom.

Totusi, se face legatura dintre sistemele de operare Android si Windows si produsele ”compatibile”. Mai exact noua serie 9, care va avea ecrane cu rezolutie mare, de aici aparand si legatura cu Windows ATIV, noi terminale din seria Galaxy S4 Zoom, care vor rula sistemul de operare Android. De asemnea, alte zvonuri din piata arata ca este posibila si lansarea de noi tablete de catre Samsung.

ATIV, catre care s-a orientat Samsung, a fost lansat anul trecut si nu s-a bucurat de prea mare succes, avand mai multe review-uri destul de mediocre. Totusi, sud-coreeni se arata interesati de sistemul de operare pentru mobile Windows Phone si incearca sa castige un loc bun pe acest segment. Acesta este, deocamdata, dominat de Nokia, cu o cota de piata destul de mica si cu pozitia amenintata de BlackBerry, care se poate sa fi urcat pe prima pozitie, daca ar fi sa ne luam dupa informatiile prezente pe Internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: