Samsung Galaxy Note 3 va fi livrat in septembrie

Samsung Galaxy Note 3 va fi livrat in septembrie
Radu Neagu
13:59 20.08.2013

Cu siguranta Galaxy Note 3 este cel mai asteptat sartphone Samsung in a doua jumatate a acestui an. Galaxy Note 3 va fi lansat pe 4 septembrie, inainte de IFA Berlin si va fi livrat in decursul aceleiasi luni.

Samsung-Galaxy-Note-3

Exista alternative si de la producatorii concurenti ca Sony sau HTC, insa varianta a treia a lui Galaxy Note este un must-have pentru utilizatorii segmentului. Pana acum se cunosc specificatiile complete ale acestuia si le putem trece si noi rapid in revista. Galaxy Note 3 va avea un ecran FullHD de 5.68 inci, o alta dimensiune putin neobisnuita, acesta fiind de tip Super AMOLED. Procesorul cel mai puternic, dependent desigur de piata unde va fi comercializat, va fi un Octa-Core cu o frecventa de 1.8 GHz. 3 GB RAM vor fi alocati acestui model, pentru a face fata task-urilor complexe, o camera de 13 Megapixeli si un acumulator de 3200 mAh. Desigur, exista si suportul pentru carduri microSD de pana la 64 GB, memoria interna fiind de 16/32/64 GB.

Din punct de vedere software, cu siguranta va veni preinstalat cu Android 4.3 Jelly Bean, avand posibilitatea rapida de update la versiunile ulterioare. Pana la momentul actual consider ca cei 3 GB memorie RAM sunt cea mai mare imbunatatire a acestui dispozitiv, si va fi probabil unul dintre motivele principale pentru care il voi recomanda mai departe si altor utilizatori. Am observat ca diferenta dintre 1 GB si 2 GB se traduce nu numai prindtr-o fluiditate mai mare ci si printr-o autonomie mai buna. Consider ca mentinerea mai multor aplicatii in memoria RAM consuma mai putina baterie decat incarcarea lor in mod repetat de pe cea flash.

Comentarii
loading...