Samsung acorda premii de 800.000$ pentru dezvoltarea de aplicatii

, 20 Mai, 17:12

Samsung organizeaza un concurs in care participantii trebuie sa dezvolte aplicatii pentru Galaxy S4 folosind interfata peer-to-peer a companiei.

samsung-smart-app

Cea mai interesanta parte este faptul ca premiile acordate se ridica la 800.000 de dolari.

Sud-coreenii au anuntat ca cei interesati sa participe la concursul organizat, „Smart App Challenge 2013”, trebuie sa dezvolte cate o aplicatie folosind kitul Samsung Chord SDK.

Chord este o interfata prin care se face o conexiune wireless directa intre doua smartphone Samsung, fara a fi nevoie de un server sau de o retea de telefonie mobila. Tehnologia peer-to-peer este prezentata pentru utilizatori de Samsung drept „Group Play”, un serviciu de „sharing” jocuri multiplayer sau muzica si fotografii in randul utilizatorilor de telefoane și tablete.

Aplicatiile intrate in concurs vor fi evaluate de cei de la Samsung dupa mai multe criterii, printre care: unicitate, potential comercial si design.

Perioada in care cei interesati se pot inscrie in concurs este 20 iunie – 31 august, iar juriul va delibera pana in luna noiembrie. Deci, cei interesati trebuie sa inceapa deja sa caute un subiect pentru o aplicatie de succes.

Pe langa utilizarea interfetei Chord, participantii la acest concurs trebuie sa vanda aplicatia prin serviciul „Samsung Apps”.

Samsung va acorda, in total, zece premii. Premiul intai va fi in valoare de 200.000 de dolari, pentru locul doi va acorda trei premii in valoare de 100.000 de dolari fiecare, iar pentru locul al treilea vor fi acordate sase premii in valoare de 50.000 de dolari fiecare.

Aplicatiile premiate vor fi, de asemenea, „candidate” pentru investitiile companiei, care le va promova si pe paginile de internet detinute, dar si in cadrul evenimentelor.

samsung-smart-app-challenge

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail