SafeToSleep este salteaua inteligenta de care nu stiai ca ai nevoie

SafeToSleep este salteaua inteligenta de care nu stiai ca ai nevoie
13:08 14.04.2013

SafeToSleep imi aduce aminte de ideea ca gadgeturile sunt , mai relaxata si mai simpla.

safetosleep saltea inteligenta

Este incredibil cat de putin dorm tinerii parinti in primele luni de viata ale unui bebelus. Trecand peste oboseala legata de noul ritm de viata, ca cei mici plang si au un somn dificil, un stres suplimentar il au unii parinti… „obsedati”.

SafeToSleep este un gadget perfect pentru parintii obsedati de grija pentru nou-nascut si se poate spune ca a fost inventat pentru a rezolva toate problemele legate de somnul bebelusului. Foarte subtire, aceasta saltea poate fi instalata in patut pentru a monitoriza si inregistra un set intreg de obiceiuri din timpul somnului. Este dotat cu un amalgam de senzori, astfel incat monitorizeaza ritmul respirator al copilului, ritmul cardiac, bataile inimii si alte cateva elemente. In plus, vine cu microfon si un senzor de miscare, elemente care cumulate ofera parintilor prea grijulii un confort psihologic deosebit.

Cireasa de pe tort vine sub forma aplicatiei de iPhone, care poate fi programata in asa fel incat parintele sa fie avertizat atunci cand exista schimbari semnificative in comportamentul copilului pe timpul noptii. Pentru cei care au un Android sau nu folosesc un smartphone, in cutie este inclus si un dispozitiv clasic de monitorizare, precum cel din imagine.

Salteaua poate fi achizitionata de pe site-ul www.safetosleep.com cu 329 dolari.

Etichete:
loading...