S-au deschis precomenzile pentru ochelarii Vuzix Android [VIDEO]

S-au deschis precomenzile pentru ochelarii Vuzix Android [VIDEO]

Vuzix M100 este numele ochelarilor cu Android, un produs care este acum disponibil la precomandă pentru oricine.

Vuzix M100

Spre deosebire de Google Glasses, Vuzix Android este disponibil oricui își permite prețul de 1000 de dolari, la care este disponibil momentan. Acesta este gândit să suprapună informațiile într-un mod asemănător realității augmentate, spre deosebire de Google Glass care interferează puțin mai mult cu privirea utilizatorului.

Vuzix M100 funcționează cu Android, are un procesor de 1 GHz și 1 GB memorie RAM, o cameră foto/video de 5 megapixeli și o capacitate de stocare de 4GB, extensibilă prin slot microSD. Deține conectivitate WiFi, Bluetooth, GPS, senzori de mișcare, un difuzor și un microfon cu atenuare de zgomot. Există preinstalate un număr reduse de aplicații ce permit preluarea de fotografii sau video, conectarea cu smartphone-ul și compatibilitate pentru multe alte aplicații direct din Play Store-ul celor de la Google.

ochelarii vuzix m100 glass

Vuzix Android pare să se adreseze segmentului de productivitate mai degrabă decât celui de entertainment și probabil va fi folosit mai mult în segmentul de business. CEO-ul Vuzix, Paul Travers, descrie un scenariu în care un muncitor într-un depozit poate folosi produsul pentru a localiza pachetele pe care le caută, și face o evaluare a stocului.

Având în vedere că Google nu a dezvăluit încă prețul pentru varianta consumer a lui Google Glasses, Vuzix ar putea fi o alternativă pentru cei care nu mai au răbdare să aștepte acel moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: