12 mai 2013 | 10:43

Running With Friends – un Temple Run in varianta Zynga

ACTUALITATE
Running With Friends - un Temple Run in varianta Zynga

Dupa o serie de esecuri rasunatoare si restructurari dureroase, cu o clona Temple Run, Running With Friends.

zynga running with friends

Construit pe reteta unuia dintre cele mai populare jocuri pentru mobile din toate timpurile, Running With Friends este un joc in care alergati la infinit, daca aveti noroc. In principiu, este un endless runner cu o componenta sociala mai pronuntata, de aici si terminatia ,,With Friends” din titlu.

Disponibil gratuit in AppStore-ul celor de la Apple, ca orice alt titlu recent, creatorii acestuia din achizitii in-app. Actiunea jocului are loc in Spania si incearca sa reproduca intr-un mod stilizat una dintre sarbatorile cele mai populare din aceasta tara, este vorba de alergatul taurilor pe strazile din Pampona. Ca si in Temple Run, scopul prinicpal este sa adunati diverse stelute si banuti pe care sa-i folositi cu scopul de a va upgrada personajul. Chiar daca trebuie sa in principal sa evitati tot felul de obstacole si sa incercati sa nu va loviti de un perete, spre deosebire de Temple Run, aici nu trebuie sa miscati si tableta pentru a profita de accelerometru, este suficient sa faceti swipe-uri cu degetul pe ecran.

Partea de socializare este implementata foarte atractiv, practic sunteti intr-o concurenta permanenta cu prietenii de pe Facebook si, printr-o experienta de multiplayer decalat, ii puteti depasi oricand sau puteti incerca sa-i ajungeti.  In plus, chiar daca nu va provocati prietenii ,,la duel”, performanta voastra in single player va fi in permanenta actualizata intr-un top al prietenilor. Astfel, veti fi in permanenta motivat sa ajungeti pe primul loc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele