Router-ul TRENDnet AC1750 a primit o versiune îmbunătățită

Router-ul TRENDnet AC1750 a primit o versiune îmbunătățită
17:07 23.12.2013

TRENDnet a lansat recent o versiune ce aduce mai multe îmbunățiri router-ului TRENDnet AC1750, pe numele său complet TEW-812DRU.

TrendnetTEW-812DRU

TRENDnet aduce o serie de îmbunătățiri semnificative acestui model, cu o serie de modificări ce au necesitat și implementarea unor noi elemente hardware. Routerul este destinat atât folosirii acasă cât și pentru un birou de mici dimensiuni, este compatibil cu cel mai nou standard 802.11ac  si poate lucra in mod dual-band cu o retea de 1.3 Gbps și una de 450 Mbps. Noul model are o arie mai mare de acoperire prin amplificarea semnalului wireless, un port USB 3.0, față de USB 2.0 pe vechiul model, și opțiunea de criptare din fabrica cu parole unice, greu de identificat.

Noua interfață de administrare TRENDnet AC1750 prezintă de asemenea îmbunătățiri la nivel  de utilizare, informațiile și setările router-ului fiind mai bine aranjate. Imediat după logare, interfața afișează acum statusul despre conexiunea la internet, meniul de configurare wireless și statusul despre utilizatorii deja conectați la router precum și accesul facil la opțiunile de control parental.

”Un produs deja performant a devenit unul și mai bun. Am avut ocazia să îmbunătățim semnificativ unul dintre cele mai apreciate routere AC Wireless din oferta noastră, reușind să oferim acum un dispozitiv mult mai rapid și mai ușor de folosit.” a declarat ZakWood, director global al departamentului de marketing pentru TRENDnet.

TEW-812DRU Fata

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI