05 aug. 2013 | 11:14

ROG Tytan G70, un nou bolid de gaming de la ASUS

ACTUALITATE
ROG Tytan G70, un nou bolid de gaming de la ASUS

E oficial, ASUS nu si-a actualizat doar in aceasta perioada, ci si linia de sisteme desktop perfecte pentru gaming, cu ROG Tytan G70.

asus tytan g70 intel haswellgaming desktop pc

Au trecut doar doua-trei luni de la ultima lansare a unui desktop de gaming de la ASUS. In iunie, gigantul anunta ROG Tytan G30s. Pentru ca lansarile de placi video, procesoare si alt dispozitive din IT au loc la fiecare cateva luni, de aceasta data detaliem proaspatul model Tytan G70.

Noul desktop de gaming de la ASUS este construit pe aceleasi principii de design introduse anul trecut cu CG8890, actualizate un pic prin intermediul racirii cu apa pe care o vedeam prima oara in G30. Procesorul racit cu apa este un Intel Core i7-4770K de generatie a patra. Fiind optimizat pentru performanta extrema, asociat acestui procesor avem pe carcasa un buton fizic pentru overclocking, marcat cu Turbo Gear. In momentul in care este apasat, printr-un sistem mecanic, peretii laterali ai carcasei de G70 se deplaseaza pentru a dezvalui configuratia de racire formata din zece ventilatoare.

Responsabil de suportul pentru mai multe monitoare este un NVIDIA GeForce GTX780, un GPU mult mai puternic in comparatie cu GTX680 din Tytan G30S. Pe langa suportul pentru sonorizare surround, cireasa de pe tort, care tradeaza faptul ca aceasta este un sistem gandit pentru secolul in care traim, e data de compatibilitatea cu standardul de incarcare wireless Qi prezent pe toata suprafata superioara a PC-ului. Astfel, este suficient sa va puneti telefonul compatibil pe computer si acesta se va incarca.

Fara un pret specificat pentru utilizatorii finali, ASUS ROG Tytan G70 ar trebui sa ajunga la distribuitori in urmatoarele saptamani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele