ROCCAT Power-Grid va transforma smartphone-ul intr-un controller [VIDEO]

ROCCAT Power-Grid va transforma smartphone-ul intr-un controller [VIDEO]

Incercand sa va scape achizitia unui controller separat pentru a completa experienta de gaming, anunta Power-Grid.

android ios roccat power grid beta launch

O , ROCCAT Power-Grid este o aplicatie software formata din doua parti, client si server. Aceasta implica sa va instalati un program pe PC si o aplicatie de iOS sau Android, in functie de dispozitivul pe care il aveti in dotare.

Spre  deosebire de alte unelte similare care va ajuta sa va controlati sistemul prin intermediul smartphone-ului, Power-grid duce experienta la un cu totul alt nivel prin nivelul oferit de personalizare a experientei. Aflat momentan in open-beta, intregul sistem trebuia lansat la sfarsitul anului trecut, dar producatorii sai au preferat sa mai amane un pic momentul. Daca Logitech TouchMouse, de exemplu, ofera posibilitatea sa va folositi iPhone-ul ca touchpad si tastatura, printr-un sistem similar de server – client, Power-Grid face aceste lucruri plus multe altele.

Daca sunteti intr-un joc, de exemplu, printr-o privire pe telefon puteti vedea temperaturile celor mai importante componente ale PC-ului. Puteti vedea cum stati cu spatiul liber si puteti ajusta parametrii de functionare ai sistemului fara sa parasiti jocul preferat. In cazul in care vreti sa folositi aplicatia celor de la Roccat pentru a interactiona cu player-ul de continut multimedia preferat, aveti si aceasta optiune. Pe langa cele trei pagini de butoane batute in cuie in aplicatia de telefon, din aplicatia server va puteti defini cu precizie elvetiana un intreg amalgam de elemente pe care sa le vedeti pe cea de a patra pagina a aceluiasi program.

Clipul de mai jos ar trebui sa va explice si mai bine la ce foloseste Power-Grid, singura problema este ca momentan nu stim cand va iesi din beta. Acest lucru este important, deoarece eu m-am inregistrat pe site-ul celor de la Roccat cu trei adrese de email diferite si, din diverse motive, pana la aceasta ora nu am primit un email de confirmare. Probabil ca numarul celor care pot experimenta pachetul de functii al aplicatiei este momentan limitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: