Reţeaua socială Microsoft Socl revine la viaţă pe Windows Phone

Reţeaua socială Microsoft Socl revine la viaţă pe Windows Phone
11:30 11.12.2013

Deşi nu a fost un succes de piaţă, rețeaua socială Microsoft Socl a fost reinventată de companie ca aplicaţie de WP.

microsoft socl

Mulţi dintre voi s-ar putea să fi ratat lansarea de acum câţiva ani a  Socl şi acest lucru e de înţeles. Nu aţi fost singuri. La momentul respectiv, gigantul din Redmond a încercat să creeze un proiect complementar pentru produsele deja existente în acest ecosistem stufos al reţelelor de socializare. Încerca să ofere o altfel de metodă de partajat conţinut pe internet decât Tumblr, Pinterest, Twitter sau Facebook, fără a-şi propune să dea jos pe nici unul dintre ele. Cei de la Microsoft au sintetizat experienţa Socl astfel: ,,te ajută să găseşti ce ai nevoie şi să partajezi ceea ce ştii mai uşor ca niciodată.

Partea bună este că nu e prea târziu să daţi o şansă site-ului www.so.cl, cine ştie, s-ar putea să fie exact ce v-aţi fi dorit de la socializarea online. Mai mult decât atât, pentru a demonstra că nu şi-au pierdut încrederea în acest produs, cei de la Microsoft Research au creat nişte aplicaţii de mobil pentru a recrea experienţa site-ului web într-un format optimizat pentru iOS, Android şi Windows Phone 8.

Cum e şi normal, aceste aplicaţii au fost gândite pentru a spori popularitatea reţelei sociale. În plus, dacă timpul vă permite, pe lângă interacţiunea cu diverşi, tot prin Microsoft Socl puteţi crea şi partaja atât diverse colaje de fotografii, cât şi meme menite să fie amuzante, create de la zero.

loading...