Reclama pentru BlackBerry Q10 vine oare prea tarziu? [VIDEO]

Reclama pentru BlackBerry Q10 vine oare prea tarziu? [VIDEO]

BlackBerry Q10 a primit recent o reclama in incercarea de a „ramane la suprafata” cu vanzarile. Oare aceasta reclama nu ajunge putin prea tarziu?

Blackberry-Q10

Producatorul de smartphone-uri vine cu o tactica necesara in incercarea de a creste vanzarile pentru modelul cu tastatura Qwerty. Incepand cu o tenta dramatica si cu afirmatia „Este timpul”, reclama incepe sa descrie multe din facilitatile noii platforme si ale dispozitivului BlackBerry Q10. Compania canadiana si-a vazut si cota de piata scazand dramatic in ultima vreme, iar acum incearca sa „resusciteze” declinul vanzarilor din aceasta categorie.

La momentul lansarii BlackBerry Q10, utilizatorii erau destul de dornici sa incerce noile dispozitive, platforma avand doar cuvinte de lauda. Concurenta nici nu mai avea ochi pentru utilizatorii care isi doreau inca o tastatura fizica QWERTY, iar Blackberry Q10 se adresa exact acestui segment, care, spre surprinderea tuturor, era destul de mare. Acest entuziasm s-a pierdut insa in ultimele luni, pentru ca nimeni nu s-a ocupat de sustinerea lui la acelasi nivel ca la momentul lansarii. Asadar, reclama vine putin cam tarziu si pare sa nu impresioneze nici macar utilizatorii vechi ai platformei companiei canadiene.

Oricum, exista o piata pentru pasionatii de tastatura fizica pe un smartphone si trebuie sa apreciem faptul ca BlackBerry Q10 are si o configuratie hardware de top. Insa modul in care este promovat pare sa nu fie suficient de bun. Poate compania ar trebui sa isi schimbe marketingul elegant intr-unul ceva mai agresiv, sau macar mai dinamic, pentru a castiga din nou cota de piata.

Citește și: