08 feb. 2013 | 11:25

Rayman Legends anuntat pentru noi platforme

ACTUALITATE
Rayman Legends anuntat pentru noi platforme

Rayman Legends nu va mai fi lansat ca o exclusivitate pentru Nintendo Wii U. Ubisoft a anuntat ca jocul va intarzia cateva luni in plus, insa va veni ca un joc multiplatform, fiind confirmat si pentru Xbox 360 si PlayStation 3. 

Rayman Legends

Aceasta este a doua amanare a jocului, acesta fiind programat initial sa apara in apropierea lansarii consolei Wii U. Cea de-a doua data de lansare era programata pentru inceputul lui 2013, insa acum am aflat perioada definitiva in care va ajunge in magazine: septembrie 2013. Chiar daca s-a trecut de la dezvoltare pentru o singura platforma la dezvoltare pentru trei, toate aceste versiuni de Rayman Legends sunt realizate in cadrul studioului Ubisoft Montpellie si par a fi programate sa apara simultan in toamna.

Nu stim insa in ce masura vor primi consolele Microsoft si Sony o experienta completa a jocului, intrucat toate demonstratiile de pana acum includeau functii strans legate de touchscreen-ul GamePad-ului Wii U. In timp ce compatibilitatea cu PlayStation Vita in cazul PlayStation 3 ar fi o solutie eleganta, in cazul Xbox-ului nu sunt asa sigur ca tehnologia SmartGlass ar putea fi folosita cu succes.

Rayman Legends este al doilea titlu din aceasta primavara care isi muta data de lansare in septembrie. Evident, primul a fost Grand Theft Auto V.