Qosmio X75 de la Toshiba este un notebook de gaming aratos

, 25 Sep, 20:15

Pentru ca se pare ca notebook-urile de gaming nu trebuie neaparat sa fie ostentative, Toshiba a anuntat noua serie de sisteme X75.

Toshiba qosmio X75

Placuta activitate de gaming implica aproape de fiecare data niste configuratii hardware fabuloase ce pot fi achizitionate la preturi usturatoare. In cazul celor de la , desi nu vorbim de o exceptie de la regula, macar avem in vedere un sistem care arata si foarte bine, dupa orice standard.

Qosmio X75 este cel mai nou notebook menit sa faca fata celor mai pretentiosi utilizatori, prin intermediul unor specificatii de actualitate. Cu un ecran incapator Full HD de 17,3 inci si un set de linii de design care iti fura privirea, aceasta creatie parca joaca la nivel inalt.

Totul pleaca de la cele mai noi procesoare Intel Core i7 pe arhitectura Haswell si de la patru sloturi de memorie RAM pe care le puteti personaliza dupa propriul buget. Placa video folosita standard este NVIDIA GeForce GTX 770M, dotata cu Optimus si 3GB de memorie GDDR5. Partea de stocare este o combinatie dintre un hard disk hibrid de 1TB si SSD separat. In rest, o unitate optica Blu-ray Writer, un sistem de patru difuzoare Harman Kardon, cat si o iesire HDMI capabila de transmiterea de continut 4K pe un panou extern, toate sunt de asemenea prezente in noul Qosmio X75.

Daca sunteti interesati sa folositi acest sistem de cursa lunga pentru editare foto/video, prezenta unui numar de doua licente pentru Adobe Photoshop Elements 11 si Adobe Premiere Elements 11 reprezinta un motiv semnificativ de bucurie.

Pretul pentru o configuratie ,,de baza” al noii jucarii create de Toshiba este de 1400 de dolari. Depinde doar de voi care este limita superioara a acestei valori, avand in vedere posibilitatile foarte variate de configurare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail