14 nov. 2013 | 18:20

Project Anarchy de la Havok iese acum din stadiul de Beta

ACTUALITATE
Project Anarchy de la Havok iese acum din stadiul de Beta

Havok a anunțat că Project Anarchy este disponibil acum în versiune completă pentru dezvoltatori.

Project Anarchy Havok

Project Anarchy reprezintă un motor de dezvoltare pentru jocuri adresate paltformelor mobile, care include motorul de randare Autodesk Scaleform, aici disponibil gratuit, suport pentru Tizen OS și multe alte elemente interesante. Motorul deține un nou sistem de împachetare pentru managementul de date și posibilitatea de a finaliza prototipuri ale jocurilor mai rapid decât alte platforme de dezvoltare.

Havok a anunțat mai multe detalii despre sistemul de export al jocurilor pe PC. Acesta va ajuta dezvoltatorii să creeze jocul pe platforma mobilă, cu ajutorul lui Project Anarchy și apoi să lanseze acele jocuri și pentru PC. Opțiunea se numește Project Anarchy PC Exporter, va fi disponibilă la începutul anului 2014 și va avea un preț de 369 Euro.

”Project Anarchy include motorul Havok Vision alături de accesul la suita de Physics, Animatii și unelte pentru Inteligența Artificială a personajelor, folosită pentru crearea jocurilor ca Skyrim, Halo, Assassin’s Creed și Uncharted. Aceasta deține o arhitectură extensibilă bazată pe instrucțiuni C++, un sistem de management flexibil, posibilitatea de a oferi prototipuri de dezvoltare foarte rapid și integrare completă cu Autodesk Scaleform precum și demo-uri și tutoriale customizabile pentru dezvoltatori. Project Anarchy oferă acestora posibilitatea să creeze rapid un demo bazat pe ideile lor și să realizeze ulterior experiențe incredibile de gaming.” au declarat reprezentanții Havok.